Rekryteringar

Vi har under åren genomfört ett stort antal uppdrag på chefs- och specialistnivå till en mångfald branscher. Här redovisar vi några intressanta rekryteringar.


 

GetAttachmentPeter Claeson till Scandic Hotels som koncernansvarig för Safety & Security. Tidigare verksam i säkerhetsbefattningar på bl a Södersjukhuset, Åhléns och Stadium.

 

 

 


Nina Fagerholm1

Nina Fagerholm till  Friskis&Svettis Stockholm med strategiskt ansvar för HR-frågorna i Sveriges största idrottsförening. Tidigare verksam i Abbott Laboratories och Colt Telecom.

 

 

 

 


Maris RitumsMaris Ritums till Finansinspektionen som Group Supervisor Large Banks med uppgift att övervaka de stora bankernas verksamhet i Sverige och Norden bl a med avseende på  kapitaltäckning och intern kontroll. Närmast verksam vid KPMG och SEB.

 

 

 

 


christine.cars-ingels

 Christine Cars-Ingels till Riksförbundet HjärtLung som kanslichef med ansvar för en av Sveriges största patientföreningar. Närmast från Siftelsen för internetinfrastruktur.se och Folkbildningsförbundet

 

 

 

 


mattias-kallemyrMattias Källemyr till Escowa som vd och ansvarig för Nordens största producent av kundanpassade dricksvattenautomater. Närmast verksam vid  Schindler, SMA-maskin och Energibesiktningar.

 

 

 

 

 


ch

Christina Hjelmar till Lillsveds idrottsfolkhögskola som rektor med ansvar för att vårda och utveckla Sveriges ledande folkhögskola och mötesplats med inriktning på hälsa, idrott och coachande ledarskap. Närmast från marinen, friskolevärlden och ViktVäktarna.